Glatz_Balken_fischkons_ung

“A hal rendkívül ízletes, könnyű és roppant gyorsan elkészíthető alapanyag, mégis valahogy nélkülözzük a konyhából. Számos jótékony hatása védi egészségünket, diétában is jól alkalmazható, nem érdemes hát kihagyni a kiegyensúlyozott,változatos étkezésből. […] Telítetlen zsírsavakban gazdag, melyek segítik az idegműködést, a hormontermelést, szabályozzák a vér koleszterinszintjét, és az immunrendszer működéséhez is hozzájárulnak. Gazdag omega-3-és omega-6 zsírsavforrás, amely szervezetünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen, s mivel semelyik szervünk nem tudja természetes módon előállítani, ezért az étkezésünkkel kell biztosítanunk a megfelelő pótlását.” (Ízek és Érzések Magazin, 2014. március-április)

Elkötelezettségünk, hogy fogyasztóink számára kiváló minőségű és egészséges termékeket kínáljunk szem előtt tartva az egyre fontosabbá váló környezetvédelmi elvárásokat is. Ezen tényezők halkonzerv termékeink esetében még fokozottabban számítanak. Beszállítóinkat – legyen szó saját márkáinkról vagy akár partnereink márkáiról – ezért gondosan, szigorú szempontok alapján választjuk meg, miközben nemcsak a minőség, hanem az alapanyagok származási helye is döntő szempont.

Halkonzervjeinkkel tonhal-, szardínia-, makréla- és heringtermékeket kínálunk széles választékban natúr, csípős, paradicsomos vagy akár zöldséges változatokban. A tenger gyümölcseinek szerelmesei is megtalálják nálunk a kedvükre való terméket!

06_Logo_Excelsior_qu 16_Logo_John West_qu
20_Logo_Nuri_qu  Sywan-logoslider

14_Logo_Ilias_slider16_Logo_JohnWest_slider10_Logo_friedel_sliderWITOR'S_2Kronen_sliderRoka_logoTetley_logo04_Logo_Dani_sliderFilippo_brandsliderlogo_top_tastepagen_Logo18_Logo_Natural_Fruit_sliderChivers_logoslider09_Logo_finncrisp_sliderSywan-logosliderEmco_logoMarilussy's_logoDelicius_logo24_Logo_Riso Vignola_sliderLakeshore_logosliderbia_logoSunRiceKlassikFC_Logo20_Logo_Nuri_sliderBaxters_logoMexifoods_sliderGranny's_logoLogo_RZ_Natur_Vs126_Logo_Serpis_slider