24_Logo_Riso Vignola_sliderVignola_Arborio_1kg_qd

RisoVignola1000Sushi
Partnerünk immár 1880 óta kínál rizstermékeket széles választékban. Az olasz családi vállalkozás ma már nemzetközileg elismert rizsgyár modern és rugalmas gyártási technológiákkal és a minőség iránti elkötelezettséggel.
Széles termékválasztékában megtalálhatóak a jellegzetesen olasz változatok mellett egyéb különleges rizsek is, melyeket a legszigorúbb feltételek mellett választanak ki és dolgoznak fel.

A Riso Vignola rizsek közül a Sushi és Arborio rizseket kínáljuk a magyar fogyasztóknak különleges vákuumcsomagolásban, mely még jobban megőrzi a termék kitűnő minőségét.

26_Logo_Serpis_slider10_Logo_friedel_slider09_Logo_finncrisp_sliderEmco_logoBaxters_logoSywan-logosliderWITOR'S_2Marilussy's_logoRoka_logo18_Logo_Natural_Fruit_sliderFilippo_brandsliderDelicius_logo14_Logo_Ilias_sliderLakeshore_logosliderTetley_logo20_Logo_Nuri_sliderLogo_RZ_Natur_Vs1pagen_LogoMexifoods_sliderGranny's_logo04_Logo_Dani_sliderChivers_logosliderKronen_sliderlogo_top_taste24_Logo_Riso Vignola_sliderFC_Logobia_logoSunRiceKlassik16_Logo_JohnWest_slider