24_Logo_Riso Vignola_sliderVignola_Arborio_1kg_qd

RisoVignola1000Sushi
Partnerünk immár 1880 óta kínál rizstermékeket széles választékban. Az olasz családi vállalkozás ma már nemzetközileg elismert rizsgyár modern és rugalmas gyártási technológiákkal és a minőség iránti elkötelezettséggel.
Széles termékválasztékában megtalálhatóak a jellegzetesen olasz változatok mellett egyéb különleges rizsek is, melyeket a legszigorúbb feltételek mellett választanak ki és dolgoznak fel.

A Riso Vignola rizsek közül a Sushi és Arborio rizseket kínáljuk a magyar fogyasztóknak különleges vákuumcsomagolásban, mely még jobban megőrzi a termék kitűnő minőségét.

WITOR'S_2Baxters_logoSunRiceKlassik10_Logo_friedel_slider18_Logo_Natural_Fruit_slider09_Logo_finncrisp_sliderFC_LogoLogo_RZ_Natur_Vs1pagen_LogoMexifoods_slider20_Logo_Nuri_sliderGranny's_logoRoka_logoKronen_sliderbia_logoLakeshore_logoslider16_Logo_JohnWest_sliderEmco_logoTetley_logo24_Logo_Riso Vignola_sliderlogo_top_tasteMarilussy's_logoDelicius_logoChivers_logosliderSywan-logosliderFilippo_brandslider14_Logo_Ilias_slider26_Logo_Serpis_slider04_Logo_Dani_slider