24_Logo_Riso Vignola_sliderVignola_Arborio_1kg_qd

RisoVignola1000Sushi
Partnerünk immár 1880 óta kínál rizstermékeket széles választékban. Az olasz családi vállalkozás ma már nemzetközileg elismert rizsgyár modern és rugalmas gyártási technológiákkal és a minőség iránti elkötelezettséggel.
Széles termékválasztékában megtalálhatóak a jellegzetesen olasz változatok mellett egyéb különleges rizsek is, melyeket a legszigorúbb feltételek mellett választanak ki és dolgoznak fel.

A Riso Vignola rizsek közül a Sushi és Arborio rizseket kínáljuk a magyar fogyasztóknak különleges vákuumcsomagolásban, mely még jobban megőrzi a termék kitűnő minőségét.

26_Logo_Serpis_slider18_Logo_Natural_Fruit_sliderLakeshore_logosliderGranny's_logoDelicius_logoSywan-logosliderRoka_logoMexifoods_slider10_Logo_friedel_sliderChivers_logosliderWITOR'S_214_Logo_Ilias_slider09_Logo_finncrisp_sliderbia_logoKronen_sliderLogo_RZ_Natur_Vs1Tetley_logo20_Logo_Nuri_sliderSunRiceKlassikEmco_logo04_Logo_Dani_sliderlogo_top_tasteBaxters_logopagen_Logo16_Logo_JohnWest_sliderFilippo_brandslider24_Logo_Riso Vignola_sliderFC_LogoMarilussy's_logo