24_Logo_Riso Vignola_sliderVignola_Arborio_1kg_qd

RisoVignola1000Sushi
Partnerünk immár 1880 óta kínál rizstermékeket széles választékban. Az olasz családi vállalkozás ma már nemzetközileg elismert rizsgyár modern és rugalmas gyártási technológiákkal és a minőség iránti elkötelezettséggel.
Széles termékválasztékában megtalálhatóak a jellegzetesen olasz változatok mellett egyéb különleges rizsek is, melyeket a legszigorúbb feltételek mellett választanak ki és dolgoznak fel.

A Riso Vignola rizsek közül a Sushi és Arborio rizseket kínáljuk a magyar fogyasztóknak különleges vákuumcsomagolásban, mely még jobban megőrzi a termék kitűnő minőségét.

FC_LogoEmco_logoDelicius_logoWITOR'S_2Logo_RZ_Natur_Vs114_Logo_Ilias_sliderlogo_top_taste16_Logo_JohnWest_sliderGranny's_logoLakeshore_logosliderKronen_sliderMexifoods_slider24_Logo_Riso Vignola_sliderBaxters_logo04_Logo_Dani_slider26_Logo_Serpis_sliderSunRiceKlassik18_Logo_Natural_Fruit_slider10_Logo_friedel_sliderSywan-logosliderMarilussy's_logopagen_Logobia_logoTetley_logoChivers_logosliderRoka_logo20_Logo_Nuri_slider09_Logo_finncrisp_sliderFilippo_brandslider