Emco_logoEmco_crunchy_blueberryraspb

Emco_crunchy_chocohazelEmco_crunchy_honeynutsEmco_trad_musli_fruitEmco_trad_musli_fruitalmmondsEmco_muslimix_nutsEmco_muslimix_cherryEmco_musli_mix_red_fruitsEmco_1000g_crunchy_chocolateEmco_1000g_traditional_fruitsEmco_biscuit_blueberryEmco_biscuit_appleEmco_muslibiscuit_chocoEmco_GF_Strawberry&AlmondsEmco_GF_Honey&NutsEmco_GF_Chocolate&AlmondsEmco_bio_trad_fruitEmco_bio_crunchy_red_fruitsEmco_bio_crunchy_choco
Cseh partnerünk 1990 óta foglalkozik egészséges cereáliák forgalmazásával, 1999 óta pedig gyártással is. Termékkínálatában a hagyományos müzlik mellett ropogós müzlik és müzlikeverékek, valamint müzlikekszek is megtalálhatóak. A cég alapfilozófiája egészséges és kiváló minőségű termékek gyártása. A cég ma már több mint 40 országba exportálja termékeit.

Termékkínálatunk a magyar piacon:

  • hagyományos müzlik gyümölcsös és gyümölcsös-mandulás változatban,
  • ropogós müzlik áfonyás-málnás, csokoládés-mogyorós és mézes-mogyorós ízben,
  • müzli mixek csokoládés-meggyes, mogyorós és piros gyümölcsös változatban, valamint
  • müzlikekszek csokoládés, fahéjas-almás, valamint áfonyás-vörös áfonyás ízben.

Termékeink hagyományos gyümölcsös, valamint ropogós csokoládés változatban 1kg-os, családi kiszerelésben is kaphatóak a Metro áruházakban.

Az Emco müzlik már bio változatban is elérhetőek hagyományos gyümölcsös, ropogós csokoládés-mogyorós és ropogós piros gyümölcsös változatban!
A gluténérzékenyek számára pedig szívből ajánjuk gluténmentes ropogós müzli termékeinket csokoládés-mandulás, epres-mandulás és mézes-mogyorós ízben! 

14_Logo_Ilias_slider16_Logo_JohnWest_sliderGranny's_logoMexifoods_sliderbia_logologo_top_tasteFilippo_brandslider24_Logo_Riso Vignola_sliderLakeshore_logoslider18_Logo_Natural_Fruit_sliderDelicius_logoSywan-logosliderEmco_logoKronen_sliderpagen_LogoFC_LogoTetley_logo20_Logo_Nuri_slider10_Logo_friedel_sliderRoka_logoMarilussy's_logoBaxters_logoLogo_RZ_Natur_Vs1WITOR'S_226_Logo_Serpis_slider09_Logo_finncrisp_slider04_Logo_Dani_sliderSunRiceKlassikChivers_logoslider