Granny's_logoGranny's_nacho+sajt_horizontal

Granny's_nacho+sajtGranny's_barbecue+sajtGranny's_barbecue_chips_150gGranny's_chips_natur_150gGranny's_salsa_mexicana_300gGranny's_cheddar_300gGranny's_guacamoleGranny's_francia_hagymaszoszGranny's_cheddar_90gGranny's_salsa_mexicana_90g

A mozikból már jól ismert nachos végre megérkezett a boltok polcaira is, hogy a moziélmény elérhető legyen bármely hétköznap este a saját nappalinkban is!

Mi is az a nachos? Észak-Mexikóból származó snack, mely tortilla chipsből és ízlés szerinti mártogatósból – leggyakrabban sajtszószból vagy paradicsomos szószból – áll. Az eredeti nachos sült kukoricatortilla, olvasztott Cheddar sajt és szeletelt jalapeño paprika kombinációja, de ma már számos formája létezik: húsos, avokádós, zöldséges vagy olivás feltéttel akár.

A Granny’s választékában minden hozzávalót megtalál, ami elengedhetetlen egy jó nachos elkészítéséhez – tortilla chipset natúr vagy barbeque ízben, sajt- és salsaszószt, jalapeño paprikát, de avokádó- és hagymaszószt is, ha egy kis változatosságra vágyik.

Érezze magát otthon, mint a moziban!

Granny's_mood

Chivers_logoslider04_Logo_Dani_slider16_Logo_JohnWest_sliderBaxters_logoSywan-logoslider24_Logo_Riso Vignola_sliderWITOR'S_2Kronen_sliderEmco_logo20_Logo_Nuri_slider14_Logo_Ilias_sliderSunRiceKlassikpagen_LogoFC_LogoGranny's_logobia_logoLakeshore_logoslider09_Logo_finncrisp_slider26_Logo_Serpis_sliderFilippo_brandslider10_Logo_friedel_sliderlogo_top_tasteMexifoods_slider18_Logo_Natural_Fruit_sliderTetley_logoRoka_logoDelicius_logoLogo_RZ_Natur_Vs1Marilussy's_logo