Granny's_logoGranny's_nacho+sajt_horizontal

Granny's_nacho+sajtGranny's_barbecue+sajtGranny's_barbecue_chips_150gGranny's_chips_natur_150gGranny's_salsa_mexicana_300gGranny's_cheddar_300gGranny's_guacamoleGranny's_francia_hagymaszoszGranny's_cheddar_90gGranny's_salsa_mexicana_90g

A mozikból már jól ismert nachos végre megérkezett a boltok polcaira is, hogy a moziélmény elérhető legyen bármely hétköznap este a saját nappalinkban is!

Mi is az a nachos? Észak-Mexikóból származó snack, mely tortilla chipsből és ízlés szerinti mártogatósból – leggyakrabban sajtszószból vagy paradicsomos szószból – áll. Az eredeti nachos sült kukoricatortilla, olvasztott Cheddar sajt és szeletelt jalapeño paprika kombinációja, de ma már számos formája létezik: húsos, avokádós, zöldséges vagy olivás feltéttel akár.

A Granny’s választékában minden hozzávalót megtalál, ami elengedhetetlen egy jó nachos elkészítéséhez – tortilla chipset natúr vagy barbeque ízben, sajt- és salsaszószt, jalapeño paprikát, de avokádó- és hagymaszószt is, ha egy kis változatosságra vágyik.

Érezze magát otthon, mint a moziban!

Granny's_mood

Mexifoods_sliderBaxters_logoLogo_RZ_Natur_Vs1Delicius_logoGranny's_logoMarilussy's_logo10_Logo_friedel_sliderlogo_top_taste14_Logo_Ilias_slider09_Logo_finncrisp_sliderWITOR'S_220_Logo_Nuri_slider18_Logo_Natural_Fruit_sliderTetley_logoLakeshore_logosliderSunRiceKlassikFilippo_brandslider24_Logo_Riso Vignola_slider26_Logo_Serpis_slider04_Logo_Dani_sliderChivers_logosliderRoka_logoEmco_logoSywan-logosliderKronen_sliderbia_logopagen_LogoFC_Logo16_Logo_JohnWest_slider