Rólunk

A Glatz Hungary Kft. 1998-ben alakult meg Magyarországon, az osztrák családi vállalakozás, a Glatz GmbH & Co KG leányvállalataként. Osztrák anyavállalatunk immár tekintélyes, 120 éves tapasztalattal és hagyománnyal rendelkezik az agrár- és élelmiszer termékek forgalmazása terén.

Osztrák anyacégünk sikertörténete 1892-ben kezdődött. A cég eredeti logójában látható kalász szimbolizálja cégünk mai napig meghatározó fontosságú termékét, a gabonát. Időközben azonban a Glatz család immár negyedik generációja által irányított vállalat mind Ausztriában, mind pedig Magyarországon sokoldalú kereskedőcéggé vált. Tevékenységünk két fő területe az agrártermékek és az élelmiszer termékek forgalmazása.

Évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően fontos partnerei vagyunk nemcsak a hazai gabonatermesztőknek, de a magyar és a nemzetközi kiskereskedelmi láncoknak is. Üzleti partnereinknek és fogyasztóinknak megbízható, stabil vállalati hátteret, kiváló termékeket és szolgáltatásokat kínálunk.

Szíves figyelmébe ajánljuk az anyacégünk 120 éves fennállása alkalmából készült kisfilmet, mely érdekes betekintést nyújt a Glatz cégcsoport tevékenységébe.

Firmenfilm