pagen_LogoPagen_

Pagen_Pagen_Pagen_

A skorpa nem más, mint egy hagyományos svéd kenyérfajta, valójában zsemléből keszült pirítós, mely kiválóan illik bármilyen snack és reggeli alapjául vagy főételek kísérőjeként. Nemzetközi kedveltségre akkor tett szert, amikor a Pagen, az egyik legnagyobb svéd kenyérgyártó mintegy 40 évvel ezelőtt piacra dobta KRISPROLLS® nevű termékét. A KRISPROLLS® azóta a világ több mint 40 országát hódította már meg, a világ legjobban keresett skorpa márkája, mindennapi társ reggel, délben, vagy ha napközben csak egy pár falatra vágynánk.

A KRISPROLLS® ropogós, ízletes kenyérfajta egészséges összetevőkből. A nap bármely étkezéséhez kiváló alapanyag, de önmagában vagy ízlés szerinti édes vagy sós feltéttel fogyasztva is kitűnő.

A magyar fogyasztók négy változatban találhatják meg a terméket: fehérkenyér, teljes kiőrlésű kenyér hozzáadott cukorral vagy anélkül, illetve magas rosttartalmú változatban.

Pagen_mood

24_Logo_Riso Vignola_sliderpagen_LogoSywan-logosliderlogo_top_tasteWITOR'S_2Marilussy's_logoKronen_slider16_Logo_JohnWest_sliderFC_LogoTetley_LogoEmco_logoRoka_LogoChivers-Export-LogoFinnCrisp-LogoLakeshore_logosliderFilippo_brandsliderLogo_RZ_Natur_Vs1bia_logo20_Logo_Nuri_slider