pagen_LogoPagen_

Pagen_Pagen_Pagen_

Mit szólnál egy finom KRISPROLLS reggelihez?
Jó reggelt! Ne siess mindig. Állj meg egy pillanatra, és élvezd a reggelidet ezen a szép napon. Esetleg egy saját készítésű áfonya vagy ribizli lekvárral? A Pagen KRISPROLLS svéd kenyérke mindenesetre már készen áll a ropogtatásra. Ráadásul teljes kiőrlésű búzából és hozzáadott cukor nélkül sütöttük. Finom és egészséges!

A skorpa nem más, mint egy hagyományos svéd kenyérfajta, valójában zsemléből keszült pirítós, mely kiválóan illik bármilyen snack és reggeli alapjául vagy főételek kísérőjeként. Nemzetközi kedveltségre akkor tett szert, amikor a Pagen, az egyik legnagyobb svéd kenyérgyártó mintegy 40 évvel ezelőtt piacra dobta KRISPROLLS® nevű termékét. A KRISPROLLS® azóta a világ több mint 40 országát hódította már meg, a világ legjobban keresett skorpa márkája, mindennapi társ reggel, délben, vagy ha napközben csak egy pár falatra vágynánk.

A KRISPROLLS® ropogós, ízletes kenyérfajta egészséges összetevőkből. A nap bármely étkezéséhez kiváló alapanyag, de önmagában vagy ízlés szerinti édes vagy sós feltéttel fogyasztva is kitűnő.

A magyar fogyasztók négy változatban találhatják meg a terméket: fehérkenyér, teljes kiőrlésű kenyér hozzáadott cukorral vagy anélkül, illetve magas rosttartalmú változatban.

Pagen_mood

bia_logologo_top_tastepagen_LogoSywan-logosliderChivers-Export-Logo24_Logo_Riso Vignola_slider20_Logo_Nuri_sliderLogo_RZ_Natur_Vs1Kronen_sliderRitter Sport -LogoTetley_LogoLakeshore_logosliderWITOR'S_2Filippo_brandsliderMarilussy's_logoFinnCrisp-LogoEmco_logo