pagen_LogoPagen_Wholegrain_Complete

Pagen_Golden_WheatPagen_Wholegrain_Complet_sugarPagen_Fiber

A skorpa nem más, mint egy hagyományos svéd kenyérfajta, valójában zsemléből keszült pirítós, mely kiválóan illik bármilyen snack és reggeli alapjául vagy főételek kísérőjeként. Nemzetközi kedveltségre akkor tett szert, amikor a Pagen, az egyik legnagyobb svéd kenyérgyártó mintegy 40 évvel ezelőtt piacra dobta KRISPROLLS® nevű termékét. A KRISPROLLS® azóta a világ több mint 40 országát hódította már meg, a világ legjobban keresett skorpa márkája, mindennapi társ reggel, délben, vagy ha napközben csak egy pár falatra vágynánk.

A KRISPROLLS® ropogós, ízletes kenyérfajta egészséges összetevőkből. A nap bármely étkezéséhez kiváló alapanyag, de önmagában vagy ízlés szerinti édes vagy sós feltéttel fogyasztva is kitűnő.

A magyar fogyasztók négy változatban találhatják meg a terméket: fehérkenyér, teljes kiőrlésű kenyér hozzáadott cukorral vagy anélkül, illetve magas rosttartalmú változatban.

Pagen_mood

SunRiceKlassikWITOR'S_2Filippo_brandsliderEmco_logo24_Logo_Riso Vignola_slider16_Logo_JohnWest_slider26_Logo_Serpis_sliderDelicius_logoGranny's_logoBaxters_logoMexifoods_sliderbia_logologo_top_taste04_Logo_Dani_sliderRoka_logoChivers_logosliderTetley_logopagen_Logo09_Logo_finncrisp_sliderSywan-logosliderLogo_RZ_Natur_Vs1Marilussy's_logoFC_Logo20_Logo_Nuri_slider14_Logo_Ilias_sliderLakeshore_logoslider18_Logo_Natural_Fruit_slider10_Logo_friedel_sliderKronen_slider