pagen_LogoPagen_Wholegrain_Complete

Pagen_Golden_WheatPagen_Wholegrain_Complet_sugarPagen_Fiber

A skorpa nem más, mint egy hagyományos svéd kenyérfajta, valójában zsemléből keszült pirítós, mely kiválóan illik bármilyen snack és reggeli alapjául vagy főételek kísérőjeként. Nemzetközi kedveltségre akkor tett szert, amikor a Pagen, az egyik legnagyobb svéd kenyérgyártó mintegy 40 évvel ezelőtt piacra dobta KRISPROLLS® nevű termékét. A KRISPROLLS® azóta a világ több mint 40 országát hódította már meg, a világ legjobban keresett skorpa márkája, mindennapi társ reggel, délben, vagy ha napközben csak egy pár falatra vágynánk.

A KRISPROLLS® ropogós, ízletes kenyérfajta egészséges összetevőkből. A nap bármely étkezéséhez kiváló alapanyag, de önmagában vagy ízlés szerinti édes vagy sós feltéttel fogyasztva is kitűnő.

A magyar fogyasztók négy változatban találhatják meg a terméket: fehérkenyér, teljes kiőrlésű kenyér hozzáadott cukorral vagy anélkül, illetve magas rosttartalmú változatban.

Pagen_mood

bia_logoWITOR'S_2Roka_logoSywan-logoslider10_Logo_friedel_slider16_Logo_JohnWest_slider26_Logo_Serpis_sliderChivers_logoslider09_Logo_finncrisp_slider04_Logo_Dani_slider24_Logo_Riso Vignola_slider14_Logo_Ilias_sliderKronen_sliderFC_LogoMexifoods_sliderBaxters_logoLogo_RZ_Natur_Vs1pagen_Logo20_Logo_Nuri_sliderEmco_logoMarilussy's_logoDelicius_logoSunRiceKlassikLakeshore_logosliderFilippo_brandsliderlogo_top_tasteTetley_logo18_Logo_Natural_Fruit_sliderGranny's_logo