Üzletágaink

A Glatz Hungary Kft. osztrák anyavállalatához hasonlóan két fő üzletággal rendelkezik: agrártermékek és élelmiszerek  forgalmazásával.

Az agrártermékek területén tekintélyes szaktudással és hosszú évek óta fennálló kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezünk. Magyarországon főként gabonakereskedelemmel és takarmányok forgalmazásával foglalkozunk, de anyavállalatunk révén otthon vagyunk a növényvédőszerek, kertészeti termékek és az üzemanyagok területén is. Cégcsoportunk saját silói révén Ausztria egyik legnagyobb gabonatároló kapacitásával rendelkezik, így vezető partnerek vagyunk a gabonatermékek szállítmányozásában is.

Az élelmiszerforgalmazás területén az elmúlt években jelentős növekedést értünk el, tapasztalt és megbízható partnerévé váltunk mind a hazai, mind pedig a nemzetközi kiskereskedelmi láncoknak. Saját márkáinkkal elsősorban szárazáruk – olajos magvak, halkonzervek, rizstermékek és aszalványok – forgalmazására specializálódtunk; foodbrokerként pedig prémium kategóriás, erős nemzetközi márkák képviseletét látjuk el Magyarországon. Célunk, hogy minél több értékes, izgalmas és innovatív márkát hozhassunk el a magyar fogyasztók számára is, ezért folyamatosan keressük az újabb és újabb terméklehetőségeket.

Geschäftsbereiche