Jogi nyilatkozat

A glatz.co.hu weboldalakon található tartalom a Glatz GmbH & Co KG és a Glatz Hungary Kft. szellemi tulajdona. A weboldalak célja, hogy információkat nyújtson a fent nevezett tulajdonosok tevékenységéről és termékeiről. A weboldalak felkeresésével a látogató automatikusan elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A fent nevezett tulajdonosok fenntartanak minden, a weboldalakon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.
A tulajdonosok előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. A látogató a lapok tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A glatz.co.hu weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a glatz.co.hu -ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a glatz.co.hu –ra való hivatkozást minden publikálásnál pontosan és jól láthatóan feltünteti.
A weboldalakon megjelenő Excelsior, Farmer’s Country, Ilias és Natural Fruit márkák a Glatz GmbH & Co KG tulajdonát képezik. Ezen márkák és az ezekhez tartozó logók, jelek és egyéb adatok felhasználása tilos.

Bár a tulajdonosok a weboldalakon található információkat a lehető legkörültekintőbb módon állították össze, és gondoskodnak az információk frissítéséről, nem vállalnak felelősséget azok pontosságáért és aktualitásáért.
A weboldal tartalmainak saját célú felhasználása és letöltése csak saját felelősségre történhet. Tulajdonosok nem vállalják a felelősséget a weboldalak felkeresése vagy a tartalmak letöltése során esetlegesen keletkező károkért.
Tulajdonosok továbbá nem vállnak felelősséget a weboldalakon megjelenő más (külső) weboldalakra történő hivatkozások tartalmáért. Amennyiben tulajdonosok tudomására jut, hogy bármely hivatkozás alatt törvénysértő tartalmak jelennek meg, a hivatkozás eltávolításra kerül.

A weboldalak ún. social media plugin-t tartalmaznak, azaz a felhasználónak lehetősége van arra, hogy közvetlen kapcsolatot alakítson ki az adott weboldal és pl. saját Facebook profilja között. Ebben az esetben a Facebook megjeleníti mindazokat az információkat, melyeket a látogató a weboldalakon felkeresett. A „like” gomb megnyomásával vagy megjegyzés hozzáfűzésével a megfelelő információk közvetlenül a Facebookon jelennek meg és itt tárolódnak. A weboldalakon megjelenő social media plugin lehetővé teszi az alábbi oldalakon való megjelenést: Facebook, Twitter, Xing, Linkedin, Google+, iwiw; illetve lehetővé teszi az adott weboldalon található információk emailben történő továbbítását és RSS csatornára történő feliratkozást.