Glatz_Balken_oliven_ung

Az étkezési zsírok és olajok kiemelt fontosságú tápanyagok, hiszen gazdag energiaforrások, a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E és K vitaminok) hordozói, valamint az emberi szervezet számára elengedhetetlen, ún. esszenciális zsírsavak találhatóak meg bennük. Felhasználásukat tekintve használhatjuk az ételek alapanyaként vagy a sütési-főzési eljárás során.
A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként mindannyiunknak szüksége van étkezési zsírokra, ám nem mindegy, hogy milyen zsírokat fogyasztunk! A növényi olajok gazdagok egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek kedvező hatással vannak a koleszterinszintre. Leginkább az egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag olajok, mint például az olívaolaj ajánlott a mindennapi étkezéshez egészségünk megóvása érdekében!

Termékválasztékunkban olívaolajokat, kukoricacsíra-olajat és repceolajat kínálunk, melyek változatosan használhatóak sütéshez-főzéshez egyaránt.

Filippo_brandslider Kronenoel_Logo_NEU_JAN 08
09_Logo_finncrisp_slider24_Logo_Riso Vignola_sliderDelicius_logoChivers_logosliderBaxters_logoSywan-logosliderFilippo_brandslider20_Logo_Nuri_sliderKronen_sliderbia_logo18_Logo_Natural_Fruit_sliderpagen_LogoMarilussy's_logo10_Logo_friedel_sliderLakeshore_logosliderLogo_RZ_Natur_Vs1SunRiceKlassik04_Logo_Dani_sliderTetley_logoRoka_logo26_Logo_Serpis_sliderEmco_logologo_top_taste14_Logo_Ilias_sliderGranny's_logo16_Logo_JohnWest_sliderMexifoods_sliderWITOR'S_2FC_Logo