Glatz_Balken_oliven_ung

Az étkezési zsírok és olajok kiemelt fontosságú tápanyagok, hiszen gazdag energiaforrások, a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E és K vitaminok) hordozói, valamint az emberi szervezet számára elengedhetetlen, ún. esszenciális zsírsavak találhatóak meg bennük. Felhasználásukat tekintve használhatjuk az ételek alapanyaként vagy a sütési-főzési eljárás során.
A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként mindannyiunknak szüksége van étkezési zsírokra, ám nem mindegy, hogy milyen zsírokat fogyasztunk! A növényi olajok gazdagok egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek kedvező hatással vannak a koleszterinszintre. Leginkább az egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag olajok, mint például az olívaolaj ajánlott a mindennapi étkezéshez egészségünk megóvása érdekében!

Termékválasztékunkban olívaolajokat, kukoricacsíra-olajat kínálunk, melyek változatosan használhatóak sütéshez-főzéshez egyaránt.

Filippo_brandslider Kronenoel_Logo_NEU_JAN 08
Chivers_logosliderTetley_logo10_Logo_friedel_slider14_Logo_Ilias_sliderbia_logoBaxters_logoLakeshore_logoslider18_Logo_Natural_Fruit_slider09_Logo_finncrisp_slider26_Logo_Serpis_sliderFC_Logo04_Logo_Dani_sliderFilippo_brandsliderDelicius_logoSunRiceKlassikLogo_RZ_Natur_Vs1pagen_LogoRoka_logoMexifoods_sliderGranny's_logoMarilussy's_logo16_Logo_JohnWest_sliderSywan-logoslider24_Logo_Riso Vignola_sliderKronen_sliderlogo_top_tasteEmco_logo20_Logo_Nuri_sliderWITOR'S_2