Glatz_Balken_oliven_ung

Az étkezési zsírok és olajok kiemelt fontosságú tápanyagok, hiszen gazdag energiaforrások, a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E és K vitaminok) hordozói, valamint az emberi szervezet számára elengedhetetlen, ún. esszenciális zsírsavak találhatóak meg bennük. Felhasználásukat tekintve használhatjuk az ételek alapanyaként vagy a sütési-főzési eljárás során.
A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként mindannyiunknak szüksége van étkezési zsírokra, ám nem mindegy, hogy milyen zsírokat fogyasztunk! A növényi olajok gazdagok egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek kedvező hatással vannak a koleszterinszintre. Leginkább az egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag olajok, mint például az olívaolaj ajánlott a mindennapi étkezéshez egészségünk megóvása érdekében!

Termékválasztékunkban olívaolajokat, kukoricacsíra-olajat és repceolajat kínálunk, melyek változatosan használhatóak sütéshez-főzéshez egyaránt.

Filippo_brandslider Kronenoel_Logo_NEU_JAN 08
Tetley_logo18_Logo_Natural_Fruit_sliderGranny's_logoMexifoods_sliderLogo_RZ_Natur_Vs1SunRiceKlassikKronen_sliderChivers_logoslider26_Logo_Serpis_sliderRoka_logo14_Logo_Ilias_sliderDelicius_logo10_Logo_friedel_slider09_Logo_finncrisp_slider16_Logo_JohnWest_sliderEmco_logo04_Logo_Dani_sliderSywan-logoslider24_Logo_Riso Vignola_sliderWITOR'S_2logo_top_tasteBaxters_logoFC_LogoMarilussy's_logobia_logoFilippo_brandsliderLakeshore_logosliderpagen_Logo20_Logo_Nuri_slider