Glatz_Balken_oliven_ung

Az étkezési zsírok és olajok kiemelt fontosságú tápanyagok, hiszen gazdag energiaforrások, a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E és K vitaminok) hordozói, valamint az emberi szervezet számára elengedhetetlen, ún. esszenciális zsírsavak találhatóak meg bennük. Felhasználásukat tekintve használhatjuk az ételek alapanyaként vagy a sütési-főzési eljárás során.
A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként mindannyiunknak szüksége van étkezési zsírokra, ám nem mindegy, hogy milyen zsírokat fogyasztunk! A növényi olajok gazdagok egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek kedvező hatással vannak a koleszterinszintre. Leginkább az egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag olajok, mint például az olívaolaj ajánlott a mindennapi étkezéshez egészségünk megóvása érdekében!

Termékválasztékunkban olívaolajokat, kukoricacsíra-olajat és repceolajat kínálunk, melyek változatosan használhatóak sütéshez-főzéshez egyaránt.

Filippo_brandslider Kronenoel_Logo_NEU_JAN 08
pagen_Logo26_Logo_Serpis_sliderGranny's_logoLakeshore_logosliderSunRiceKlassikFilippo_brandsliderFC_Logo16_Logo_JohnWest_sliderEmco_logo18_Logo_Natural_Fruit_sliderMarilussy's_logobia_logoBaxters_logo04_Logo_Dani_slider14_Logo_Ilias_sliderRoka_logoTetley_logoLogo_RZ_Natur_Vs1Sywan-logoslider20_Logo_Nuri_sliderWITOR'S_2Mexifoods_sliderKronen_slider24_Logo_Riso Vignola_slider10_Logo_friedel_sliderlogo_top_tasteDelicius_logo09_Logo_finncrisp_sliderChivers_logoslider