20_Logo_Nuri_slider

A portugál Nuri márka fogalom a szardíniakonzervek között, és egyet jelent a legkiválóbb minőséggel.NURI_inOlivenoel

NURI_scharfTomateNURI_scharfOlivenoel

A termékek kézzel készülnek, kizárólag frissen fogott portugál szardíniából, hagyományos módon. A különleges minőségnek és a pikáns olívaolajnak köszönhetően igazán egyedi ízélményben lehet részünk!

A magyar piacon olívaolajos, csípős olívaolajos és csípős paradicsomszószos változatban kínáljuk a Nuri szardíniakonzerveket.

Ajánljuk önmagában, vagy alapanyagként halas ételek elkészítéséhez.

A Nuri konzervek minőségét igazolja, hogy egyik legkiválóbb éttermünk is felhasználja alapanyagként. Látogasson el a budai várba, a Vár: a Speiz étterembe, és kóstolja meg ezt a különleges zamatú terméket!

Az Origo – Tafelspicc tesztje alapján is igencsak érdemes megkóstolni a Nuri szardíniákat! Olvassa el a teljes értékelést itt, és válassza mindig a legjobb halkonzervet!

26_Logo_Serpis_sliderSunRiceKlassik18_Logo_Natural_Fruit_sliderMexifoods_sliderRoka_logo04_Logo_Dani_sliderMarilussy's_logo14_Logo_Ilias_slider10_Logo_friedel_slider20_Logo_Nuri_sliderWITOR'S_2bia_logoTetley_logologo_top_taste24_Logo_Riso Vignola_sliderDelicius_logopagen_LogoEmco_logoFC_LogoLogo_RZ_Natur_Vs1Lakeshore_logoslider16_Logo_JohnWest_sliderSywan-logosliderChivers_logoslider09_Logo_finncrisp_sliderBaxters_logoFilippo_brandsliderKronen_sliderGranny's_logo