20_Logo_Nuri_slider

A portugál Nuri márka fogalom a szardíniakonzervek között, és egyet jelent a legkiválóbb minőséggel.NURI_inOlivenoel

NURI_scharfTomateNURI_scharfOlivenoel

A termékek kézzel készülnek, kizárólag frissen fogott portugál szardíniából, hagyományos módon. A különleges minőségnek és a pikáns olívaolajnak köszönhetően igazán egyedi ízélményben lehet részünk!

A magyar piacon olívaolajos, csípős olívaolajos és csípős paradicsomszószos változatban kínáljuk a Nuri szardíniakonzerveket.

Ajánljuk önmagában, vagy alapanyagként halas ételek elkészítéséhez.

A Nuri konzervek minőségét igazolja, hogy egyik legkiválóbb éttermünk is felhasználja alapanyagként. Látogasson el a budai várba, a Vár: a Speiz étterembe, és kóstolja meg ezt a különleges zamatú terméket!

Az Origo – Tafelspicc tesztje alapján is igencsak érdemes megkóstolni a Nuri szardíniákat! Olvassa el a teljes értékelést itt, és válassza mindig a legjobb halkonzervet!

16_Logo_JohnWest_slider14_Logo_Ilias_sliderWITOR'S_224_Logo_Riso Vignola_sliderBaxters_logoSywan-logosliderKronen_sliderFC_LogoLakeshore_logosliderMexifoods_sliderDelicius_logoLogo_RZ_Natur_Vs1Tetley_logoGranny's_logoChivers_logosliderMarilussy's_logo18_Logo_Natural_Fruit_sliderlogo_top_tastebia_logoEmco_logoRoka_logo10_Logo_friedel_sliderpagen_Logo09_Logo_finncrisp_slider04_Logo_Dani_slider26_Logo_Serpis_sliderFilippo_brandsliderSunRiceKlassik20_Logo_Nuri_slider