20_Logo_Nuri_slider

A portugál Nuri márka fogalom a szardíniakonzervek között, és egyet jelent a legkiválóbb minőséggel.NURI_inOlivenoel

NURI_scharfTomateNURI_scharfOlivenoel

A termékek kézzel készülnek, kizárólag frissen fogott portugál szardíniából, hagyományos módon. A különleges minőségnek és a pikáns olívaolajnak köszönhetően igazán egyedi ízélményben lehet részünk!

A magyar piacon olívaolajos, csípős olívaolajos és csípős paradicsomszószos változatban kínáljuk a Nuri szardíniakonzerveket.

Ajánljuk önmagában, vagy alapanyagként halas ételek elkészítéséhez.

A Nuri konzervek minőségét igazolja, hogy egyik legkiválóbb éttermünk is felhasználja alapanyagként. Látogasson el a budai várba, a Vár: a Speiz étterembe, és kóstolja meg ezt a különleges zamatú terméket!

Az Origo – Tafelspicc tesztje alapján is igencsak érdemes megkóstolni a Nuri szardíniákat! Olvassa el a teljes értékelést itt, és válassza mindig a legjobb halkonzervet!

Logo_RZ_Natur_Vs1Granny's_logoRoka_logoEmco_logo04_Logo_Dani_sliderKronen_slider09_Logo_finncrisp_sliderlogo_top_tasteMexifoods_sliderFC_Logo24_Logo_Riso Vignola_sliderBaxters_logo10_Logo_friedel_sliderTetley_logo18_Logo_Natural_Fruit_slider16_Logo_JohnWest_slider14_Logo_Ilias_sliderDelicius_logobia_logoLakeshore_logosliderMarilussy's_logoFilippo_brandslider20_Logo_Nuri_slider26_Logo_Serpis_sliderChivers_logosliderSunRiceKlassikSywan-logosliderWITOR'S_2pagen_Logo