Földimogyorókrém-krémes

Földimogyorókrém-ropogósMarilussys_creamyMarilussy's_crunchy

Marilussy's_logoA földimogyoróvaj az egyik legismertebb és legjellemzőbb amerikai eledel. Természetes zsírtartalma magas, de koleszterinmentes és magas az E és H vitamin tartalma, valamint rengeteg magnéziumot, vasat és cinket is tartalmaz. Így nagyon tápláló, és nem utolsó sorban igazán finom csemege intenzív földimogyoró ízzel.
Hódító útjára 1904-ben, a Saint Louis-i világkiállításon indult. Egyéb újdonságok, mint a fagylalttölcsér, a hot-dog és a hamburger mellett itt vált igazán népszerűvé a nagyközönség körében. A földimogyoróvaj azóta kedvenc csemege lett az USA-n kívül Kanadában, Ausztráliában, Angliában, egyes afrikai országokban, Új-Zélandon és Hollandiában is.
Enyhén sós íze, krémszerű állaga ellenére gyakran csupán önmagában, nassolnivalóként fogyasztják, de érdemes kipróbálni nemcsak édességek, sütemények, hanem mártások, levesek, sós ételek alapanyagaként is!
A Marylussy’s földmogyoró-krémek fehér toast kenyérrel vagy kaláccsal, lekvárral igazi reggeli csemegének számítanak. A magas, akár 90%-os földimogyoró tartalom, a karakteres földimogyoró íz biztos alapot szolgálnak krémek, sütemények, mártások készítéséhez is.
A termék egyre népszerűbb hazánkban is, ezért már 4 féle változatban kapható, 350g és 500g kiszerelésben, krémes és ropogós mogyoródarabos változatban.

Tetley_LogoFilippo_brandsliderpagen_LogoRoka_LogoFC_Logobia_logoFinnCrisp-LogoEmco_logoSywan-logosliderMarilussy's_logoWITOR'S_2logo_top_taste24_Logo_Riso Vignola_slider16_Logo_JohnWest_sliderKronen_slider20_Logo_Nuri_sliderChivers-Export-LogoLakeshore_logosliderLogo_RZ_Natur_Vs1