Marilussy's_creamy

Marilussy's_crunchy
Marilussy's_logoA földimogyoróvaj az egyik legismertebb és legjellemzőbb amerikai eledel. Bár magas a zsírtartalma, de teljesen koleszterinmentes, magas az E és H vitamin tartalma, valamint rengeteg magnéziumot, vasat és cinket is tartalmaz, így kiválóan tápláló, és nem utolsó sorban nagyon finom csemege.
Hódító útjára 1904-ben, a Saint Louis-i világkiállításon indult. Egyéb újdonságok, mint a fagylalttölcsér, a hot-dog és a hamburger mellett itt vált igazán népszerűvé a nagyközönség körében. A földimogyoróvaj azóta kedvenc csemege lett az USA-n kívül Kanadában, Ausztráliában, Angliában, egyes afrikai országokban, Új-Zélandon és Hollandiában is.
Sós íze, pasztaszerű állaga ellenére gyakran csupán önmagában, nassolnivalóként fogyasztják, de érdemes kipróbálni nemcsak édességek, hanem szószok, levesek, húsételek alapanyagaként is!

A Marylussy’s földmogyoró-krémek fehér toast kenyérrel vagy kaláccsal, lekvárral igazi reggeli csemegének számítanak. A magas, 90%-os földimogyoró tartalom, a karakteres földimogyoró íz biztos alapot szolgálnak krémek, sütemények, mártások készítéséhez is.

Sywan-logosliderEmco_logobia_logoChivers_logosliderTetley_logoLogo_RZ_Natur_Vs1FC_LogoMexifoods_slider24_Logo_Riso Vignola_sliderlogo_top_tasteKronen_slider20_Logo_Nuri_sliderpagen_LogoMarilussy's_logoBaxters_logo09_Logo_finncrisp_sliderGranny's_logoDelicius_logo04_Logo_Dani_sliderRoka_logo16_Logo_JohnWest_slider26_Logo_Serpis_sliderLakeshore_logosliderWITOR'S_2SunRiceKlassik18_Logo_Natural_Fruit_slider10_Logo_friedel_sliderFilippo_brandslider14_Logo_Ilias_slider