Marilussy's_creamy

Marilussy's_crunchy
Marilussy's_logoA földimogyoróvaj az egyik legismertebb és legjellemzőbb amerikai eledel. Bár magas a zsírtartalma, de teljesen koleszterinmentes, magas az E és H vitamin tartalma, valamint rengeteg magnéziumot, vasat és cinket is tartalmaz, így kiválóan tápláló, és nem utolsó sorban nagyon finom csemege.
Hódító útjára 1904-ben, a Saint Louis-i világkiállításon indult. Egyéb újdonságok, mint a fagylalttölcsér, a hot-dog és a hamburger mellett itt vált igazán népszerűvé a nagyközönség körében. A földimogyoróvaj azóta kedvenc csemege lett az USA-n kívül Kanadában, Ausztráliában, Angliában, egyes afrikai országokban, Új-Zélandon és Hollandiában is.
Sós íze, pasztaszerű állaga ellenére gyakran csupán önmagában, nassolnivalóként fogyasztják, de érdemes kipróbálni nemcsak édességek, hanem szószok, levesek, húsételek alapanyagaként is!

A Marylussy’s földmogyoró-krémek fehér toast kenyérrel vagy kaláccsal, lekvárral igazi reggeli csemegének számítanak. A magas, 90%-os földimogyoró tartalom, a karakteres földimogyoró íz biztos alapot szolgálnak krémek, sütemények, mártások készítéséhez is.

Logo_RZ_Natur_Vs1Tetley_logoKronen_slider18_Logo_Natural_Fruit_sliderDelicius_logoFC_LogoBaxters_logoChivers_logoslider09_Logo_finncrisp_slider04_Logo_Dani_sliderSywan-logosliderGranny's_logopagen_Logo16_Logo_JohnWest_sliderEmco_logoLakeshore_logosliderMarilussy's_logologo_top_taste10_Logo_friedel_sliderbia_logoWITOR'S_220_Logo_Nuri_sliderMexifoods_slider24_Logo_Riso Vignola_slider14_Logo_Ilias_slider26_Logo_Serpis_sliderRoka_logoSunRiceKlassikFilippo_brandslider