30_Logo_witors_quWitor's_mousse_dark

Witor's_mousse_yougurtWitor's_mousse_milkWitor's_mousse_orange0039190 - astuccio prmium noir0026500 - ASTUCCIO PREMIUM selection 200g0039270 - astuccio premium goldenWitors_White_250gWitors_Tiramisu_250gWitors_Noir_250gWitors_Il_Boero_250gWitors_Classic_Selection_250gWitors_Bianco_Cuore_250g
„Roberto Bonetti 1959-ben alapította meg a Witor’s céget, amikor is megnyitotta Cremona városában első csokoládégyárát. A Witor’s mindig is merész és eredeti megoldások után kutatott, hogy a piaci igényeket innovatív módon válaszolhassa meg. A cég sikerének titka a termékek iránti gondos figyelemben rejlik. Nem ismer kompromisszumot, ha a minőségről van szó – kezdve az alapanyag-beszállítók körültekintő és szigorú kiválasztásával, a legjobb minőségű alapanyagok használatán és a gyártási folyamatok állandó ellenőrzésén keresztül, a kész termékek gondos kezeléséig. Mindez az állandó kiváló minőség garanciája.” (www.witors.it)

Választékunkban tejcsokoládé és étcsokoládé pralinékat kínálunk finomabbnál finomabb töltelékekkel – tejszínes vagy mogyorós krémmel és ropogós gabonákkal.

Mi a jó a hűvös évszakokban? Egy bögre forró kakaó, puha takaró, egy kellemes olvasmány és …. sok-sok finom csokoládé! A Witor’s is készült az új szezonra – vadonatúj pralinéval roppanós csokoládéból, lágy mousse töltelékkel. Vajon melyik lesz a kedvence: az étcsokoládé mousse, a narancsos étcsokoládé mousse, a joghurtos vagy a tejcsokoládé mousse?

24_Logo_Riso Vignola_slider14_Logo_Ilias_sliderChivers_logoslider16_Logo_JohnWest_sliderDelicius_logoFC_Logo09_Logo_finncrisp_sliderLogo_RZ_Natur_Vs118_Logo_Natural_Fruit_slider20_Logo_Nuri_sliderRoka_logoWITOR'S_2Filippo_brandsliderSywan-logosliderGranny's_logo04_Logo_Dani_sliderLakeshore_logosliderMexifoods_sliderpagen_LogoBaxters_logo26_Logo_Serpis_sliderEmco_logoTetley_logologo_top_tasteKronen_sliderSunRiceKlassikMarilussy's_logo10_Logo_friedel_sliderbia_logo