Tetley earl grey fekete tea 50g

Tetley english breakfast fekete tea 50gTetley darjeeling fekete tea 50gTetley ceylon fekete tea 50gTetley classic zöld tea 37,5g
A Tetley immár 1837 óta látja el finom teáival a világ több mint 70 országát, a második legnagyobb teamárka az egész világon. Naponta mintegy 45 millió csésze főzet készül Tetley teából. Ötvözi a klasszikus brit teázási hagyományokat innovatív megoldásokkal, melyek tökéletes választ nyújtanak a fogyasztók egyre változó szükségleteire.

Tudta hogy…

  • … a Tetley vezette be a filteres teát Nagy Britanniában? A filteres tea kialakulása tulajdonképpen egy szerencsés félreértés eredménye, ugyanis egy new yorki teakereskedő kis selyemtasakokban küldte el ügyfeleinek a teapróbákat, az ügyfelek pedig azt hitték, hogy így kell leforrázni és elkészíteni a teát. A filteres tea ötletét aztán a Tetley hozta el Angliába.
  • … a Tetley talalta fel a kerek teafiltert? A filter így jobban illeszkedik a csészébe.
  • … a Tetley filtereket nem kell kinyomkodni az áztatást követően? A filterek ugyanis olyan húzózsineggel vannak ellátva, melyeket ellenkező irányba húzva a filter egyéb segédeszköz nélkül kifacsarható.  

Választékunkban a klasszikus fekete teák – Earl Grey, English Breakfast, Darjeeling és Ceylon – mellett zöld teát is kínálunk.

WITOR'S_2logo_top_tasteFinnCrisp-Logo24_Logo_Riso Vignola_sliderKronen_sliderpagen_LogoSywan-logosliderLogo_RZ_Natur_Vs1Chivers-Export-LogoRitter Sport -LogoLakeshore_logosliderTetley_LogoEmco_logo20_Logo_Nuri_sliderFilippo_brandsliderMarilussy's_logobia_logo