logo_top_taste

TopTaste crispy onions 100g

TopTaste_150gTopTaste_200gTopTaste crispy onions 100g bacon
Holland partnerünk illatos, ropogós sült hagymatermékeket kínál, melyek kiválóan használhatóak hamburgerbe, hot-doghoz, salátákhoz vagy húsételekhez. Egy csipet sült hagymával még ízletesebbé tehetjük mártásainkat és leveseinket is!

A Top Taste-nél nemcsak a tökéletes íz fontos, de a kiváló minőség is, ezért a termékekhez felhasznált hagyma alapanyagot is a cégcsoport termeszti saját földjein. Így nemcsak a nyersanyagok állandó kiváló minőségét, hanem azok nyomonkövethetőségét is bizton garantálják.

100g sült hagyma elkészítéséhez 240g friss vöröshagyma kerül felhasználásra!

Termékeink 100g-os és 150g-os poharas, valamint 200g-os zacskós kiszerelésben kaphatóak, de érdemes egy próbát tenni a bacon ízesítésű változattal is, mely 100g-os poharas kiszerelesben kapható.

Filippo_brandsliderLogo_RZ_Natur_Vs126_Logo_Serpis_sliderEmco_logoGranny's_logoSywan-logoslider10_Logo_friedel_slider16_Logo_JohnWest_sliderbia_logoBaxters_logoFC_Logo20_Logo_Nuri_slider04_Logo_Dani_slider24_Logo_Riso Vignola_sliderLakeshore_logosliderKronen_sliderSunRiceKlassikWITOR'S_218_Logo_Natural_Fruit_sliderChivers_logoslider14_Logo_Ilias_sliderpagen_LogoMexifoods_slider09_Logo_finncrisp_sliderlogo_top_tasteRoka_logoTetley_logoDelicius_logoMarilussy's_logo