Glatz_Balken_nuesse_ung

Nuss GruppeAz olajos magvak élettani hatása kiváló, ám fogyasztásuknál mégis a mértékletesség legyen az irányadó!
Az olajos magvak nagy arányban tartalmaznak többszörösen telítetlen zsírsavakat, számos vitamint és ásványi anyagot. Elsősorban a szív- és érrendszerre fejtenek ki kedvező hatást, de a legújabb kutatások szerint csökkentik a 2. típusú cukorbetegség kialakulásának esélyét is.
Ugyanakkor a legtöbb olajos mag allergizáló hatású, illetve magas zsír- és szénhidráttartalmuk miatt már kis mennyiségben is “energiabombának” számítanak.
Aki tehát szeretné megőrizni egészségét, ugyanakkor karcsú alakját is, az csak kis mennyiségben, de rendszeresen fogyasszon olajos magvakat.


FC_LogoFC_Mandeln_ganz_200g_qd

FC_Haselnuesse_200g_qdFC_Blaumohn_1kg_qdFC_Mohnfuelle_250g_qdFC_Walnussfuelle_250g_qd
Saját márkánk, a Farmer’s Country termékválasztékában olajos magvakat is kínálunk: mandulát (egész és szeletelt változatban is), mogyorót, lenmagot, és mákot (egész és darált változatban is).

A háziasszonyoknak pedig dió-, mák- és mogyorótöltelékkel segítünk a süteménytöltelékek kényelmes és gyors elkészítésében. A keverékekhez csak pár evőkanál tejet kell adni, és máris felhasználható bármilyen süteménybe!

Granny's_logoMarilussy's_logo10_Logo_friedel_sliderWITOR'S_2bia_logoLakeshore_logoslider26_Logo_Serpis_slider14_Logo_Ilias_sliderLogo_RZ_Natur_Vs1Emco_logoChivers_logosliderSywan-logosliderFC_Logo18_Logo_Natural_Fruit_sliderlogo_top_tasteSunRiceKlassikpagen_LogoRoka_logoKronen_slider16_Logo_JohnWest_slider24_Logo_Riso Vignola_slider20_Logo_Nuri_sliderTetley_logoBaxters_logo04_Logo_Dani_slider09_Logo_finncrisp_sliderMexifoods_sliderDelicius_logoFilippo_brandslider