Az étkezési zsírok és olajok kiemelt fontosságú tápanyagok, hiszen gazdag energiaforrások, a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E és K vitaminok) hordozói, valamint az emberi szervezet számára elengedhetetlen, ún. esszenciális zsírsavak találhatóak meg bennük. Felhasználásukat tekintve használhatjuk az ételek alapanyaként vagy a sütési-főzési eljárás során.
A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként mindannyiunknak szüksége van étkezési zsírokra, ám nem mindegy, hogy milyen zsírokat fogyasztunk! A növényi olajok gazdagok egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek kedvező hatással vannak a koleszterinszintre. Leginkább az egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag olajok, mint például az olívaolaj ajánlott a mindennapi étkezéshez egészségünk megóvása érdekében!
Termékválasztékunkban olívaolajokat, kukoricacsíra-olajat kínálunk, melyek változatosan használhatóak sütéshez-főzéshez egyaránt.