2014 március 31, hétfő

Készüljön már most a strandszezonra a Finn Crisppel!

Bármely furcsa is, ha vissza szeretnénk nyerni a hosszú tél után karcsú vonalainkat, együnk! De nem mindegy, mit, mennyit és mikor!

A reggeli indítja be szervezetünket, ezért ez a nap legfontosabb étkezése. Ha kihagyjuk, sokkal inkább leszünk hajlamosak a nap folyamán túl sok, és egészségtelen étel fogyasztására. A kiegyensúlyozott reggeli élelmi rostot és fehérjéket tartalmaz. A legjobb választás egy szelet élelmi rostban gazdag FINN CRISP ropogós kenyér sajttal vagy tojással, és tejjel.
Ne hagyjuk ki a köztes étkezéseket sem! Fogyasszunk magas rosttartalmú és teljes kiőrlésű lisztből készült élelmiszereket, amelyek fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal és élelmi rostokkal látják el szervezetünket! Hogy hangzik egy szelet FINN CRISP ropogós kenyér avokádókrémmel vagy paradicsommal?

A FINN CRISP termékek teljes kiőrlésű gabonákból készülnek, melyek alapvető jótékony elemei az élelmi rostok. Az élelmi rostok nem emészthető növényi anyagok, melyek emésztőrendszerünkben kisebb elemekké alakulnak csak át, nagyon kevés energiát tartalmaznak, ugyanakkor jótékony hatással vannak egészségünkre. Táplálkozástudományi vizsgálatok szerint a magas élelmi rost bevitel csökkenti az elhízás, a 2. típusú cukorbetegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések és bizonyos daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát is!

Keresse a FINN CRISP termékeket a CBA, Metro, Spar és Tesco áruházakban! A Spar üzleteiben ráadásul május végéig tartósan alacsonyan tartjuk az árakat!