16_Logo_JohnWest_sliderJohnWest_Thunfisch_natural_qd

JohnWest_Thunfisch_Soblu_qdJohnWest_Thunfisch_Gemuese_qdJohn_West_salad_frenchJohn_West_salad_salsa

A John West immár 1857 óta jelent egyet a kiváló minőségű haltermékekkel. Az angol származású John West indította útjára a ma már saját halászflottával rendelkező, az egész világon ismert és elismert tonhal-, makréla- és lazackonzerveket gyártó céget. A John West alapfilozófiája kiváló minőségű és innovatív termékek gyártása környezetbarát módon.

Érdemes felkeresni a gyártó honlapját, ahol további érdekes információk, videók és reklámfilmek találhatóak, illetve a konzerv kódjának megadásával visszakövethető, hogy pontosan hol fogták ki a konzerv alapanyagául szolgáló halat.

Kínálatunkban tonhalkonzervek találhatóak meg saját lében, napraforgó olajban és pikáns zöldségekkel. A francia, illetve paradicsomos dresszinggel tálalt tonhalsaláták praktikus, villával ellátott csomagolásuknak köszönhetően népszerűek akár könnyű irodai ebédként is.

JW Fischer Sujet

Mexifoods_slider04_Logo_Dani_sliderFC_Logo16_Logo_JohnWest_slider10_Logo_friedel_sliderBaxters_logoRoka_logo09_Logo_finncrisp_sliderGranny's_logobia_logoKronen_sliderLogo_RZ_Natur_Vs126_Logo_Serpis_sliderDelicius_logoLakeshore_logoslider20_Logo_Nuri_sliderFilippo_brandsliderSywan-logosliderEmco_logoChivers_logosliderSunRiceKlassikMarilussy's_logologo_top_tasteWITOR'S_2pagen_Logo18_Logo_Natural_Fruit_slider14_Logo_Ilias_slider24_Logo_Riso Vignola_sliderTetley_logo