16_Logo_JohnWest_slider

John_West_salad_french

John_West_salad_salsa

A John West immár 1857 óta jelent egyet a kiváló minőségű haltermékekkel. Az angol származású John West indította útjára a ma már saját halászflottával rendelkező, az egész világon ismert és elismert tonhal-, makréla- és lazackonzerveket gyártó céget. A John West alapfilozófiája kiváló minőségű és innovatív termékek gyártása környezetbarát módon.

Érdemes felkeresni a gyártó honlapját, ahol további érdekes információk, videók és reklámfilmek találhatóak, illetve a konzerv kódjának megadásával visszakövethető, hogy pontosan hol fogták ki a konzerv alapanyagául szolgáló halat.

A francia, illetve paradicsomos dresszinggel tálalt tonhalsaláták praktikus, villával ellátott csomagolásuknak köszönhetően népszerűek akár könnyű irodai ebédként is.

JW Fischer Sujet

Lakeshore_logoslider18_Logo_Natural_Fruit_sliderbia_logologo_top_taste14_Logo_Ilias_slider04_Logo_Dani_sliderSywan-logoslider16_Logo_JohnWest_sliderChivers_logosliderFC_Logo10_Logo_friedel_slider09_Logo_finncrisp_sliderBaxters_logoSunRiceKlassikEmco_logopagen_LogoMarilussy's_logo24_Logo_Riso Vignola_sliderWITOR'S_2Granny's_logoRoka_logoTetley_logo26_Logo_Serpis_sliderKronen_sliderFilippo_brandslider20_Logo_Nuri_sliderDelicius_logoMexifoods_sliderLogo_RZ_Natur_Vs1