16_Logo_JohnWest_sliderJohnWest_Thunfisch_natural_qd

JohnWest_Thunfisch_Soblu_qdJohnWest_Thunfisch_Gemuese_qdJohn_West_salad_frenchJohn_West_salad_salsa

A John West immár 1857 óta jelent egyet a kiváló minőségű haltermékekkel. Az angol származású John West indította útjára a ma már saját halászflottával rendelkező, az egész világon ismert és elismert tonhal-, makréla- és lazackonzerveket gyártó céget. A John West alapfilozófiája kiváló minőségű és innovatív termékek gyártása környezetbarát módon.

Érdemes felkeresni a gyártó honlapját, ahol további érdekes információk, videók és reklámfilmek találhatóak, illetve a konzerv kódjának megadásával visszakövethető, hogy pontosan hol fogták ki a konzerv alapanyagául szolgáló halat.

Kínálatunkban tonhalkonzervek találhatóak meg saját lében, napraforgó olajban és pikáns zöldségekkel. A francia, illetve paradicsomos dresszinggel tálalt tonhalsaláták praktikus, villával ellátott csomagolásuknak köszönhetően népszerűek akár könnyű irodai ebédként is.

JW Fischer Sujet

bia_logo04_Logo_Dani_sliderLogo_RZ_Natur_Vs1Kronen_sliderpagen_Logo24_Logo_Riso Vignola_slider09_Logo_finncrisp_sliderTetley_logoEmco_logoSywan-logoslider16_Logo_JohnWest_sliderMarilussy's_logo10_Logo_friedel_slider14_Logo_Ilias_sliderChivers_logoslider20_Logo_Nuri_sliderFilippo_brandsliderBaxters_logoDelicius_logo18_Logo_Natural_Fruit_sliderlogo_top_tasteMexifoods_slider26_Logo_Serpis_sliderLakeshore_logosliderFC_LogoGranny's_logoWITOR'S_2SunRiceKlassikRoka_logo