04_Logo_Dani_sliderDani_Baby_octopus_qd

Dani_Octopus_85x3_qdDani_Garnelen_qdDani_Gefuellte_Tintenfische_qdDani_Miesmuscheln_qdDani_salmon_web
Dani márka alatt spanyol partnerünk termékeit – baby polipot, polipot, töltött tintahalat, fokhagymás garnélát, fekete kagylót és lazacot – kínálunk a tenger gyümölcsei szerelmeseinek.

A spanyol cég 1946-ban alakult meg családi vállalkozásként, fűszerek és zöldfűszerek, valamint konzervek forgalmazásával kezdett el foglalkozni. 1985-ben vásárolta meg a Dani márkanevet, mely innentől kezdve dinamikus fejlődésnek indult.

A cég ma már a világ számos pontján – Spanyolországban, Chilében, Kínában és Angliában – rendelkezik saját gyárral. A fűszerek és tenger gyümölcsei konzervek mellett zöldség- és gyümölcskonzerveket, valamint fagyasztott tenger gyümölcsei termékeket is kínál.

A cég legfőbb célkitűzése továbbra is a nemzetközi terjeszkedés. A Dani termékek ma már több mint 15 országban kaphatóak 3 kontinensen.

24_Logo_Riso Vignola_sliderMarilussy's_logoTetley_logo04_Logo_Dani_slider20_Logo_Nuri_sliderWITOR'S_2Baxters_logobia_logo14_Logo_Ilias_sliderFilippo_brandsliderRoka_logoLakeshore_logoslider26_Logo_Serpis_slider18_Logo_Natural_Fruit_slider10_Logo_friedel_sliderChivers_logosliderMexifoods_sliderlogo_top_taste09_Logo_finncrisp_sliderKronen_sliderEmco_logoFC_Logopagen_LogoSunRiceKlassikLogo_RZ_Natur_Vs1Sywan-logosliderGranny's_logo16_Logo_JohnWest_sliderDelicius_logo