04_Logo_Dani_sliderDani_Baby_octopus_qd

Dani_Octopus_85x3_qdDani_Garnelen_qdDani_Gefuellte_Tintenfische_qdDani_Miesmuscheln_qdDani_salmon_web
Dani márka alatt spanyol partnerünk termékeit – baby polipot, polipot, töltött tintahalat, fokhagymás garnélát, fekete kagylót és lazacot – kínálunk a tenger gyümölcsei szerelmeseinek.

A spanyol cég 1946-ban alakult meg családi vállalkozásként, fűszerek és zöldfűszerek, valamint konzervek forgalmazásával kezdett el foglalkozni. 1985-ben vásárolta meg a Dani márkanevet, mely innentől kezdve dinamikus fejlődésnek indult.

A cég ma már a világ számos pontján – Spanyolországban, Chilében, Kínában és Angliában – rendelkezik saját gyárral. A fűszerek és tenger gyümölcsei konzervek mellett zöldség- és gyümölcskonzerveket, valamint fagyasztott tenger gyümölcsei termékeket is kínál.

A cég legfőbb célkitűzése továbbra is a nemzetközi terjeszkedés. A Dani termékek ma már több mint 15 országban kaphatóak 3 kontinensen.

Marilussy's_logopagen_Logobia_logoRoka_logoDelicius_logoLogo_RZ_Natur_Vs1Chivers_logoslider14_Logo_Ilias_sliderBaxters_logoLakeshore_logosliderMexifoods_slider24_Logo_Riso Vignola_sliderKronen_sliderGranny's_logo04_Logo_Dani_slider09_Logo_finncrisp_slider26_Logo_Serpis_slider16_Logo_JohnWest_sliderlogo_top_tasteFilippo_brandsliderSywan-logoslider18_Logo_Natural_Fruit_slider10_Logo_friedel_sliderEmco_logoSunRiceKlassikWITOR'S_2Tetley_logo20_Logo_Nuri_sliderFC_Logo