26_Logo_Serpis_sliderSabores Sardellen Anchoa 235g

Sabores Chili 235gSerpis Sabores Blue Cheese
SERPIS a spanyol Cándido Miró cég világszerte híres márkája, mely Alcoy városában született meg az 1920-as években. A város addig textiliparáról volt híres, de Cándido Miró Rabasa, a textilekkel foglalkozó üzletember új vállalkozásba fogott és ezzel útjára indította a ma már az egész világon népszerű terméket, a szardellával töltött olajbogyót.

A termék maga természetesen nem volt újdonság, hiszen már jó ideje népszerű előételnek számított – az olajbogyókat kézzel egyesével kimagozták és megtöltötték szardellával – de Cándido Miró Rabasa iparosította a töltési és csomagolási foyamatot. 1926 végén már a magozást is gépek végezték. Így született meg az EL SERPIS márka.

Idővel az üzletember újabb és újabb magozó és töltő gépsorokat üzemelt be gyárában, melyek kialakításában saját maga is részt vett. Így lett a gyártás egyre nagyobb, de mindig megtartották a hagyományos gyártási folyamatokat, hogy a termékek zamata változatlanul kiváló maradjon.

Ma a SERPIS az olajbogyó kategória legjobb márkái közé tartozik az egész világon.

Választékunkban különböző töltött, illetve egész és magozott olajbogyókat kínálunk.

Lakeshore_logosliderSywan-logoslider26_Logo_Serpis_slider24_Logo_Riso Vignola_slider04_Logo_Dani_sliderSunRiceKlassik20_Logo_Nuri_slider09_Logo_finncrisp_sliderBaxters_logoChivers_logosliderWITOR'S_2Tetley_logoFC_Logo10_Logo_friedel_sliderbia_logoDelicius_logoFilippo_brandslider18_Logo_Natural_Fruit_sliderEmco_logoKronen_sliderlogo_top_tastepagen_LogoRoka_logo16_Logo_JohnWest_slider14_Logo_Ilias_sliderLogo_RZ_Natur_Vs1Granny's_logoMexifoods_sliderMarilussy's_logo