SunRiceKlassik

SunRice_150g_web

SunRice_45g_webSunRice_crunchy_210g_web
Hogy mióta létezik csokoládé puffasztott rizzsel? Pontosan nem lehet tudni, de az bizonyos, hogy a német Rübezahl Schokoladen SunRice márka alatt már az ötvenes évek óta gyártja ezt a finomságot. Az extra sok csokoládéval készült termék a családi vállalkozás saját receptúrája és különleges gyártási technológiája szerint készül gyerekek és felnőttek nagy örömére.

A SunRice nem más, mint egy réteg ropogós puffasztott rizs nem csupán mártva, hanem egyenesen vastagon körülvéve finom tejcsokoládéval. A krémes változat ráadásul még pluszban kakaókrémet is rejt belül, így a csokoládé még lágyabb és finomabb.
A visszazárható csomagolásnak köszönhetően a csokoládé még tovább eltartható – bár erre valószínűleg úgysincs szükség, garantáltan elfogy azon nyomban!

45g-os és 150g-os kiszerelésben, a ropogós-kakaókrémes változat pedig 210g-os csomagolásban kapható.

FC_Logopagen_LogoLakeshore_logoslider09_Logo_finncrisp_sliderLogo_RZ_Natur_Vs1WITOR'S_2Emco_logo18_Logo_Natural_Fruit_sliderGranny's_logoDelicius_logoRoka_logoMexifoods_slider24_Logo_Riso Vignola_slider26_Logo_Serpis_sliderChivers_logosliderKronen_slider20_Logo_Nuri_sliderBaxters_logo16_Logo_JohnWest_sliderSunRiceKlassik04_Logo_Dani_slider14_Logo_Ilias_sliderSywan-logosliderlogo_top_tastebia_logo10_Logo_friedel_sliderMarilussy's_logoFilippo_brandsliderTetley_logo