10_Logo_friedel_qu

Macskanyelv_100g_web

Friedel_TelapoFriedel_telapocsomagFriedel_Advent

A Friedel a családi tulajdonban lévő német vállalat, a Rübezahl Schokoladen márkája. Választékában mind csokoládé, mind pedig fondant, zselé és tejszínes termékek találhatóak meg. A szezonális termékekből sikeresen kinőve a Friedel kínálata az elmúlt években állandó termékekkel bővült, úgy mint a klasszikus Macskanyelv, zselé és fondant termékek.

A szezonális termékek közül “a kis kövér Mikulás” és a “hosszúfülü kis nyuszi” termékcsalád bizonyult a  legnépszerűbbnek, ezen termékekhez 2013-tól UTZ tanúsítványú* kakaó alapanyag kerül felhasználásra.

Magyarországon egyaránt megtalálhatóak az üzletek polcain a szezonális termékek, valamint a klasszikus Macskanyelv is.

 

* At UTZ tanúsítvány a fenntartható mezőgazdasági termesztés érdekében létrehozott program. Különösen a kávé, tea, rooibos és a kakaó alapanyagok tanúsítására használatos. A gazdáknak a tanúsításhoz egy bizonyos magatartási kódexet kell betartaniuk, amelyben szociális, környezetvédelmi és a gazdaságos üzletvitelhez szükséges szempontokat határoztak meg.

Mexifoods_slider20_Logo_Nuri_slider18_Logo_Natural_Fruit_sliderFC_Logo10_Logo_friedel_sliderKronen_sliderTetley_logo24_Logo_Riso Vignola_sliderWITOR'S_2Sywan-logoslider16_Logo_JohnWest_sliderFilippo_brandsliderpagen_LogoLogo_RZ_Natur_Vs1Lakeshore_logoslider14_Logo_Ilias_slider09_Logo_finncrisp_sliderChivers_logosliderDelicius_logoBaxters_logoSunRiceKlassiklogo_top_taste04_Logo_Dani_sliderRoka_logoMarilussy's_logoGranny's_logo26_Logo_Serpis_sliderEmco_logobia_logo