10_Logo_friedel_qu

Macskanyelv_100g_web

Friedel_TelapoFriedel_telapocsomagFriedel_Advent

A Friedel a családi tulajdonban lévő német vállalat, a Rübezahl Schokoladen márkája. Választékában mind csokoládé, mind pedig fondant, zselé és tejszínes termékek találhatóak meg. A szezonális termékekből sikeresen kinőve a Friedel kínálata az elmúlt években állandó termékekkel bővült, úgy mint a klasszikus Macskanyelv, zselé és fondant termékek.

A szezonális termékek közül “a kis kövér Mikulás” és a “hosszúfülü kis nyuszi” termékcsalád bizonyult a  legnépszerűbbnek, ezen termékekhez 2013-tól UTZ tanúsítványú* kakaó alapanyag kerül felhasználásra.

Magyarországon egyaránt megtalálhatóak az üzletek polcain a szezonális termékek, valamint a klasszikus Macskanyelv is.

 

* At UTZ tanúsítvány a fenntartható mezőgazdasági termesztés érdekében létrehozott program. Különösen a kávé, tea, rooibos és a kakaó alapanyagok tanúsítására használatos. A gazdáknak a tanúsításhoz egy bizonyos magatartási kódexet kell betartaniuk, amelyben szociális, környezetvédelmi és a gazdaságos üzletvitelhez szükséges szempontokat határoztak meg.

SunRiceKlassikFC_LogoMexifoods_slider18_Logo_Natural_Fruit_sliderKronen_slider20_Logo_Nuri_sliderbia_logo26_Logo_Serpis_sliderSywan-logosliderGranny's_logoLogo_RZ_Natur_Vs1logo_top_taste04_Logo_Dani_sliderEmco_logo14_Logo_Ilias_sliderLakeshore_logosliderpagen_LogoChivers_logosliderWITOR'S_2Roka_logoBaxters_logo16_Logo_JohnWest_sliderDelicius_logo10_Logo_friedel_sliderMarilussy's_logo09_Logo_finncrisp_sliderFilippo_brandslider24_Logo_Riso Vignola_sliderTetley_logo