10_Logo_friedel_qu

Macskanyelv_100g_web

Friedel_TelapoFriedel_telapocsomagFriedel_Advent

A Friedel a családi tulajdonban lévő német vállalat, a Rübezahl Schokoladen márkája. Választékában mind csokoládé, mind pedig fondant, zselé és tejszínes termékek találhatóak meg. A szezonális termékekből sikeresen kinőve a Friedel kínálata az elmúlt években állandó termékekkel bővült, úgy mint a klasszikus Macskanyelv, zselé és fondant termékek.

A szezonális termékek közül “a kis kövér Mikulás” és a “hosszúfülü kis nyuszi” termékcsalád bizonyult a  legnépszerűbbnek, ezen termékekhez 2013-tól UTZ tanúsítványú* kakaó alapanyag kerül felhasználásra.

Magyarországon egyaránt megtalálhatóak az üzletek polcain a szezonális termékek, valamint a klasszikus Macskanyelv is.

 

* At UTZ tanúsítvány a fenntartható mezőgazdasági termesztés érdekében létrehozott program. Különösen a kávé, tea, rooibos és a kakaó alapanyagok tanúsítására használatos. A gazdáknak a tanúsításhoz egy bizonyos magatartási kódexet kell betartaniuk, amelyben szociális, környezetvédelmi és a gazdaságos üzletvitelhez szükséges szempontokat határoztak meg.

Marilussy's_logobia_logoTetley_logoFilippo_brandsliderlogo_top_tasteMexifoods_sliderLakeshore_logosliderSunRiceKlassikEmco_logo26_Logo_Serpis_sliderpagen_Logo09_Logo_finncrisp_slider10_Logo_friedel_sliderGranny's_logoFC_Logo24_Logo_Riso Vignola_slider18_Logo_Natural_Fruit_sliderSywan-logosliderLogo_RZ_Natur_Vs1Baxters_logo04_Logo_Dani_sliderDelicius_logo16_Logo_JohnWest_sliderChivers_logoslider20_Logo_Nuri_sliderRoka_logoWITOR'S_2Kronen_slider14_Logo_Ilias_slider